Yritysjuhlat

Hyvän olon yritysjuhlat!

Haluatko kiittää hyvästä työstä tai kohottaa yhteishenkeä, järjestää markkinointitilaisuuden uusasiakkaille tai ehkä lanseerata uuden tuotteen? Herkullinen ruoka, ystävällinen palvelu ja rauhallinen miljöö antavat loistavat puitteet onnistuneelle ja ikimuistoiselle tilaisuudelle.

Varaa koko hotelli käyttöösi

Sinulla on mahdollista varata myös koko hotelli käyttöösi yritystilaisuuttasi varten. Lue lisää ja pyydä tarjous Petäys Resortin myyntipalvelusta!


Kokonaisvaltainen palvelu

Meillä vieraanne majoittuvat mukavasti uusituissa huoneissamme. Ammattitaitomme on käytössänne, haluatte sitten valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden tai alusta asti teille räätälöidyn juhlapäivän. Henkeäsalpaavan kauniin Vanajaveden maisemissa teitä odottaa todellinen Hyvän olon niemi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaiken kokoisten yritysjuhlien suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä pienimpiä yksityiskohtia myöten. Sopivat tilat löytyvät aina 200 hengelle. Petäys Resort tarjoaa yrityksellesi ihanteellisen ympäristön kaikenkokoisten yritysjuhlien järjestämiseen. Ammattitaitomme on käytössänne, haluatte sitten valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden tai alusta loppuun vain teille räätälöidyn tilaisuuden.

Henkeäsalpaavan kauniin Vanajaveden maisemissa teitä odottaa todellinen Hyvän olon niemi, missä voi myös toteuttaa erilaisia aktiviteettejä niin ulkona, kuin sisätiloissakin.

Pyydä tarjous myyntipalvelustamme!

Myyntipalvelu
+358 3 673 310 tai [email protected]

Kaikissa tiloissamme on A-oikeudet. Kauttamme saat juhliisi myös kattavan ohjelmatarjonnan.


Meiltä löytyy kaikki elämyksistä kokouksiin!