Järvikokoukset

Petäyksen kokustilat ovat vapaasti muotoiltavia ja portaattomasti säädettäviä.

Varaa koko hotelli ryhmällesi; 20 hengen yöpyvä kokous alk. 150€/hlö/1hh/vrk. Haluamme tarjota vastuullisesti järjestetyn tapaamisen ryhmällesi. Kokousten järjestely vaatii erityistä huolellisuutta ja vastuuta. Olemme suunnitelleet käytännöt, joiden avulla voitte kokoontua mahdollisimman turvallisesti.

Tarjoamme mahdollisuuden käyttää aina tavallista suurempaa kokoustilaa ja erillisiä yhden hengen design kokouspöytiä riittävän turvavälin takaamiseksi. Esimerkiksi 30 hengen kokous 100 henkilön tilassa. Voitte yhdistää läsnäolijoiden lisäksi muualla olevat osallistujat mukaan esim. Teams-yhteydellä. Tarjoamme teille mahdollisuuden majoittua yhden hengen huoneisiin edullisesti. Jokaisessa huoneessa on oleskelun ajaksi desinfiointiaine.

Kokousateriat nautitaan pöytiin tarjoiltuna. Ravintolamme terassit ovat käytettävissä. Saunominen onnistuu isojen terassien ansiosta yhdessä aikaa viettäen, saunoen pienemmissä ryhmissä.

Hotellin pihapiirissä (n. 20 ha) on järven äärellä lukuisia mahdollisuuksia yhteiseen ulkoiluun ja aktiviteetteihin. Kokoukset voidaan järjestää myös ulos, keskelle luontoa tai isoille terasseille raittiiseen ulkoilmaan. raittiissa ilmassa tehtäviä aktiviteetteja: esim. frisbeegolfia, minigolfia ja 20 muuta aktiviteettiä. Kysy ohjattuja ohjelmiamme tiimihengen rakentamiseksi. Huolehdimme tilojen ja palvelun hygeniasta siten, että voitte tehdä hyviä päätöksiä turvallisesti.

Petäyksen kokustilat ovat vapaasti muotoiltavia ja portaattomasti säädettäviä.

Petäyksessä tehdään hyviä päätöksiä!

Vanajaveden rannalla, luonnon rauhassa sijaitseva Petäys Resort tarjoaa 10 hyvin varusteltua ja modernia kokoustilaa 5 – 220 hengelle. Petäykseen on helppo saapua – sijaitsemme keskellä eteläistä Suomea, vain reilu tunti Helsingistä ja Tampereelta! 


Suunnitellaan yhdessä

Järjestämme niin isoja kuin pieniäkin tilaisuuksia toiveidenne mukaan, ja kokouksen lomaan on saatavilla myös muuta oheisohjelmaa joka omatoimiseen tai ohjattuun tekemiseen. Rannasta löytyy iso rantasauna sekä erillinen savusauna paljuineen ja jacuzzeineen. Myös hotellin saunat takkahuonetiloineen tarjoavat rentouttavan paikan viihtymiseen.

Upea Järviravintolamme sekä kesäaikaan palveleva Rantaravintolamme Kaisa tarjoavat maittavia herkkuja paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin räätälöimme ryhmänne tarpeita ja toiveita vastaavan paketin ohjelmapalveluineen.

Tervetuloa viihtymään! 


Kokouspaketit

Petäyksen valmiit kokouspaketit tekevät kokouksen järjestämisestä vaivatonta. Suunnittelemme mielellämme myös juuri teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden – kysy tarjousta ryhmällenne [email protected]   p. 03-673 310. 

Olemme nyt myös Hansel -sopimuskuppani kotimaan kokous-, tapahtuma- ja virkistyspalveluille. 
Lisätietoja https://www.hansel.fi/yhteishankinnat/