Järvikokoukset

Kaikkiin yli kymmenen hengen majoittuviin kokouspaketteihin rantasaunat veloituksetta maalis- ja huhtikuun ajan!

Petäyksessä tehdäään hyviä päätöksiä!

Vanajaveden rannalla, luonnon rauhassa sijaitseva Petäys Resort tarjoaa 10 hyvin varusteltua ja modernia kokoustilaa 5 – 220 hengelle. Petäykseen on helppo saapua – sijaitsemme keskellä eteläistä Suomea, vain reilu tunti Helsingistä ja Tampereelta! 


Suunnitellaan yhdessä

Järjestämme niin isoja kuin pieniäkin tilaisuuksia toiveidenne mukaan, ja kokouksen lomaan on saatavilla myös muuta oheisohjelmaa joka omatoimiseen tai ohjattuun tekemiseen. Rannasta löytyy iso rantasauna sekä erillinen savusauna paljuineen ja jacuzzeineen. Myös hotellin saunat takkahuonetiloineen tarjoavat rentouttavan paikan viihtymiseen.

Upea Järviravintolamme sekä kesäaikaan palveleva Rantaravintolamme Kaisa tarjoavat maittavia herkkuja paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin räätälöimme ryhmänne tarpeita ja toiveita vastaavan paketin ohjelmapalveluineen.

Tervetuloa viihtymään! 


Kokouspaketit

Petäyksen valmiit kokouspaketit tekevät kokouksen järjestämisestä vaivatonta. Suunnittelemme mielellämme myös juuri teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden – kysy tarjousta ryhmällenne [email protected]   p. 03-673 310. 

Olemme nyt myös Hansel -sopimuskuppani kotimaan kokous-, tapahtuma- ja virkistyspalveluille. 
Lisätietoja https://www.hansel.fi/yhteishankinnat/