Järvikokoukset

Avaamme palvelumme ryhmille 1.6. alkaen. Haluamme tarjota vastuullisesti järjestetyn tapaamisen ryhmällesi. Hotelliin voi majoittaa 50 vierasta kerrallaan yhden hengen huoneisiin. Meillä on mahdollisuus väljiin kokoustiloihin, joissa osallistujilla on etäisyyttä toisiinsa. Ruokailut ravintolassa järjestetään pöytiintarjoiluna yksityistilaisuutena. Petäyksessä on useita tilavia saunoja, joissa voidaan saunoa pienryhmissä.

Suosimme raittiissa ilmassa tehtäviä aktiviteetteja: esim. frisbeegolfia, minigolfia ja 20 muuta aktiviteettiä. Kysy ohjattuja ohjelmiamme tiimihengen rakentamiseksi. Huolehdimme tilojen ja palvelun hygeniasta siten, että voitte tehdä hyviä päätöksiä turvallisesti.

Petäyksessä tehdäään hyviä päätöksiä!

Vanajaveden rannalla, luonnon rauhassa sijaitseva Petäys Resort tarjoaa 10 hyvin varusteltua ja modernia kokoustilaa 5 – 220 hengelle. Petäykseen on helppo saapua – sijaitsemme keskellä eteläistä Suomea, vain reilu tunti Helsingistä ja Tampereelta! 


Suunnitellaan yhdessä

Järjestämme niin isoja kuin pieniäkin tilaisuuksia toiveidenne mukaan, ja kokouksen lomaan on saatavilla myös muuta oheisohjelmaa joka omatoimiseen tai ohjattuun tekemiseen. Rannasta löytyy iso rantasauna sekä erillinen savusauna paljuineen ja jacuzzeineen. Myös hotellin saunat takkahuonetiloineen tarjoavat rentouttavan paikan viihtymiseen.

Upea Järviravintolamme sekä kesäaikaan palveleva Rantaravintolamme Kaisa tarjoavat maittavia herkkuja paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin räätälöimme ryhmänne tarpeita ja toiveita vastaavan paketin ohjelmapalveluineen.

Tervetuloa viihtymään! 


Kokouspaketit

Petäyksen valmiit kokouspaketit tekevät kokouksen järjestämisestä vaivatonta. Suunnittelemme mielellämme myös juuri teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden – kysy tarjousta ryhmällenne [email protected]   p. 03-673 310. 

Olemme nyt myös Hansel -sopimuskuppani kotimaan kokous-, tapahtuma- ja virkistyspalveluille. 
Lisätietoja https://www.hansel.fi/yhteishankinnat/