Järvikokoukset

Petäyksen kokustilat ovat vapaasti muotoiltavia ja portaattomasti säädettäviä.

Kokoukset turvallisesti luonnon ympäröimänä

Turvalliset ja väljät kokoustilat Petäys Resortissa.

Turvallinen kokous Petäyksessä

  • Huolellisesti suunnitellut käytännön turvallisen kokouksen takaamiseksi.
  • Väljät ja suuret kokoustilat
  • Yhden hengen kokouspöydät turvavälien takaamiseksi.
  • Majoittuminen omissa huoneissa.
  • Huoneissa ja kokoustiloissa desinfiointiaineita ja käsidesiä käytettävissä.
  • Kokousruokailut pöytiin tarjoiltuina.
  • Aktiviteetit ja saunat väljästi turvavälit huomioiden.
  • Laajat ulkotilat ja aktiviteetit käytettävissäsi.

Varaa koko hotelli käyttöösi

Petäys Resort tarjoaa mahdollisuuden varata koko hotelli ryhmällesi omaan käyttöön. Kokousten järjestelyt hoidamme huolellisesti ja vastuullisesti juuri sinun toiveidesi mukaan.

Kysy lisää myyntipalvelustamme [email protected]  tai p. 03-673 310!

Petäyksen väljät tilat tarjoavat mahdollisuuksia ja muokattavissa tarpeiden mukaan.

Petäyksen kokustilat ovat vapaasti muotoiltavia ja portaattomasti säädettäviä. Kokousten järjestelyt vaativat huolellisuutta ja poikkeustilanteen laajaa huomioon ottamista. Olemme suunnitelleet käytännöt, joiden avulla voitte kokoontua mahdollisimman turvallisesti.

Tavallista suuremmat kokoustilat ovat myös käytettävissä. Kaikki Petäys Resortin kokoustilat ovat varustettu yhden hengen design kokouspöydillä riittävän turvavälin takaamiseksi. Esimerkiksi 30 hengen kokous voidaan toteuttaa 100 hengen kokoustilassa. Myös hybridikokoukset, joissa mukana myös etäosallistujia onnistuu helposti.

Kokousryhmien majoittuessa kaikille osallistujille varataan tarvittaessa omat huoneet. Ravintolassa tarjoilut tarjotaan pöytiintarjoiluna. Desinfiointiainetta ja käsidesiä on hotellin tiloissa ja huoneissa kaikkien käytössä.

Petäys Resortissa on laajat ulkotilat ja myös suuret terassit ravintoloiden ja saunojen yhteydessä ovat käytössä. Hotellin pihapiirissä on järven äärellä hehtaareittain tilaa aktiviteetteihin ja yhteiseen ulkoiluun. Kokous voidaan järjestää myös ulkona mm. kodalla ja laavulla luonnossa. Petäyksen omat aktiviteetit ovat aina käytettävissä ilman lisämaksua. Ohjattuja aktiviteetteja on myös tarjolla etukäteen tilattuna.

Me huolehdimme tilojen ja palvelujen hygianista, jotta te voitte tehdä hyviä päätöksiä turvallisesti!

Petäyksessä tehdään hyviä päätöksiä!

Vanajaveden rannalla, luonnon rauhassa sijaitseva Petäys Resort tarjoaa 10 hyvin varusteltua ja modernia kokoustilaa 5 – 220 hengelle. Petäykseen on helppo saapua – sijaitsemme keskellä eteläistä Suomea, vain reilu tunti Helsingistä ja Tampereelta! 


Suunnitellaan yhdessä

Järjestämme niin isoja kuin pieniäkin tilaisuuksia toiveidenne mukaan, ja kokouksen lomaan on saatavilla myös muuta oheisohjelmaa joka omatoimiseen tai ohjattuun tekemiseen. Rannasta löytyy iso rantasauna sekä erillinen savusauna paljuineen ja jacuzzeineen. Myös hotellin saunat takkahuonetiloineen tarjoavat rentouttavan paikan viihtymiseen.

Upea Järviravintolamme sekä kesäaikaan palveleva Rantaravintolamme Kaisa tarjoavat maittavia herkkuja paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin räätälöimme ryhmänne tarpeita ja toiveita vastaavan paketin ohjelmapalveluineen.

Petäys myyntipalvelu [email protected]  tai p. 03-673 310. 

Tervetuloa viihtymään! 


Kokouspaketit

Petäyksen valmiit kokouspaketit tekevät kokouksen järjestämisestä vaivatonta. Suunnittelemme mielellämme myös juuri teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden – kysy tarjousta ryhmällenne [email protected]   p. 03-673 310.