Majoitus

Nauti olostasi ja majoitu mukavasti

Hyvällä maulla sisustettujen huoneidemme värimaailma rentouttaa ja johdattelee rauhallisille unille. Olemme asentaneet ilmastoinnin joihinkin Superior-huoneisiin. Varattavissa erikseen pyydettäessä. Käytössä on myös neljä lemmikkihuonetta ( varattava erikseen hotellista). Hotellin saunat, kuntosali, monipuoliset aktiviteetit (majoittuville asiakkaille 20 erilaista ilmaista aktiviteettia) ja langaton internet-yhteys ovat luonnollisesti vieraidemme käytössä. Pihastamme löytyy paljon ilmaista pysäköintitilaa asiakkaillemme. Sähköautoille on omat latauspisteet. Ravintola-asiakkaillemme tarjoamme ilmaisen kahden tunnin paikoituksen. Pysäköintialue on valvottu, muista saapuessasi parkkikiekko ja ilmoita vastaanottoon autosi rekisterinumero.

Tutustu ja ihastu ravintolamaailmaamme sekä vapaa-ajan tarjontaamme.

Tervetuloa vieraaksemme!


Tilaa ja skandinaavista tyylikkyyttä

Hotellimme tarjoaa käyttöösi 72 viihtyisää hotellihuonetta ja noin 150 vuodepaikkaa. Huoneet on sisustettu rauhallisilla ja maanläheisillä sävyillä, laadukkaita materiaaleja käyttäen.

Yhden hengen huoneita on 9 kpl, kahden-viiden hengen huoneita 63 kpl.

Yhden hengen huoneita on sekä smart että comfort luokissa, kahden-viiden hengen huoneita lisäksi myös superior luokissa. Neljään kahden hengen huoneeseen voi ottaa myös lemmikin mukaansa.

Kaikissa huoneissa on oma WC, suihku, hiustenkuivaaja ja TV. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Pysäköintipaikat ja langaton internet-yhteys ovat vieraiden vapaassa käytössä (hotellin sivuilta tehdyt varaukset). Sähköautoille on omat latauspisteet. Sähköpistokkeiden käytöstä veloitetaan erikseen.

Sesongin majoitushinnan löydät varausjärjestelmästämme. 

Varaa suoraan nettikaupastamme tai ota yhteys vastaanottoomme varauksen tehdäksesi [email protected] tai 03 673 301


Comfort huone

Huoneen varaus

Hotellihuoneen varaus on helppoa, valitset vain sopivat päivät ja teet varauksen nettikaupassamme. Huoneen voit varata myös suoraan hotellista [email protected] tai soittamalla 03 673 301. 

Huoneen hintaa sisältyy aina herkullinen aamiainen Järvi -ravintolassa, iltasauna ja ilmaisia aktiviteetteja oman mieltymyksen mukaan.


Uutta! Kysy kuljetusvaihtoehtoja Hämeenlinnan juna- ja linja-autoasemilta

Haluamme helpottaa lomasi tai kokouksesi aikatauluja ja hoitaa kuljetukset puolestasi.
Pyydä tarjous eri kuljetusvaihtoehdoistamme. Näin helppoa se on!

Varaa kuljetus ennakkoon hotellivarausta tehdessäsi hotellin vastaanotosta
puhelimitse 03-673 301 tai sähköpostilla [email protected]

Superior-huone
Superior-huone

Tarjoamme myös pitkäaikaismajoituksia!Tutustu myös