Ravintolat

Rakkaudesta ruokaan

Varaa ryhmällesi oma tila. Monipuolset ravintolatilat ovat väljästi käytettävissä toiveidesi mukaan. Hotelli Petäys Resort on täydellinen kohde juhliin, kokouksiin, romanttiselle viikonlopulle tai vapaa-ajan viettoon.

Ravintola Järvi Vanajaveden sylissä on maisemineen jo elämys. Kesällä voit nauttia herkut myös Järvi -terassilla. Annoksissamme juhlivat aidot maut ja laadukkaat raaka-aineet, kuten kotimaiset kalat ja kasvikset sekä metsän antimet riistasta marjoihin.

Ihastu paikallista ruokaperinnettä kunnioittavaan ruokalistaamme tai hurmaa herkuillamme juhla- ja yritysvieraasi. Haluamme jakaa rakkautemme ruokaan, tervetuloa nauttimaan!

Menun löydät tästä.

Pöytävaraukset [email protected] tai 03 673 301

Aukioloajat

Vastaanotto ja aulabaari avoinna viikolla 49
pe-la klo 9-22, su klo 9-12               

Ravintola Järvi  on avoinna

pe-la klo 14-21

Keittiö sulkeutuu tuntia aikaisemmin.

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä puh. 03- 673 301. Ravintola-asiakkaillemme tarjoamme ilmaisen kahden tunnin paikoituksen (parkkikiekkoa käytettäessä).

Päivitämme aukioloaikojamme varaustilanteen ja rajoitusten mukaan. Seuraa varaustilannettamme nettivaraamossamme.

Koronapassi tarkistetaan THL:n hyväksymällä lukijasovelluksella. Sovelluksesta vastaa THL ja se ei kerää eikä tallenna tietoja. Koronapassi käy sekä mobiiliversiona että paperisena tulosteena.

Haluamme näin varmistaa asiakkaidemme turvallisen ravintolakokemuksen ja henkilökuntamme työympäristön sekä taata elinkeinon jatkuvuuden ja pikkujoulujen vieton mahdollisuuden.

Kiitämme yhteistyöstä & lämpimästi tervetuloa ravintoloihimme!

Ryhmät ja varaukset (arkisin) Myyntipalvelu: 03-673 310 tai [email protected]

 

 

 

 


Ravintolamme

Petäys Resortin monipuolisessa ravintolamaailmassa sinua palvelevat vastaanoton yhteydessä sijaitseva seurusteluravintola Käpy, ruokaravintola Järvi, tilausravintola Petäyssali sekä kesäinen rantaravintola Kaisa.

Poikkeukset aukioloajoissa mahdollisia. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon: