Ravintola Järvi ja Järviterassi

Ravintola Järvi – Tiloja jokaiseen makuun

Aukioloajat

Pandemian vuoksi aukiolomme vaihtelevat tilausten mukaan. Palvelemme ryhmävarauksia tilausten mukaan. Myyntipalvelumme on avoinna arkipäivisin.

Hotelli on avoinna

23.12. klo 15:00 – 26.12. klo 12:00

Ravintola Järvi on avoinna klo 15-20:00 hotellin aukioloaikoina.

Ryhmävaraukset tilauksen mukaan haluamananne ajankohtana.

Päivitämme aukioloaikojamme, seuraa varaustilannettamme nettivaraamossamme.

Myyntipalvelu 03-673 310, [email protected]

 

Petäys Resortin ravintolatilat sopivat yritysjuhlien näyttämöksi, perhejuhlien pitopaikaksi, herkutteluhetkien tyyssijaksi ja rennon vapaa-ajan viettoon. Voit varata ravintolatilat myös kokonaan omaan käyttöösi. Eri tiloja yhdistelemällä syntyy juuri sinun tilaisuuteesi sopiva, toimiva kokonaisuus.


Aulabaari Käpy – viihtyisä seurusteluravintola

Käpy on mainio paikka kokoontumiselle. Sen rennossa ilmapiirissä on mukava odotella kokouspäivän iltaohjelman alkua tai illallisseuran saapumista. Toki pehmeillä sohvilla viihtyy hyvässä seurassa vaikka koko illan. Kävystä on vain muutama askel pelinurkkaukseen, biljardin pariin tai illalliselle Järvi-ravintolaan.


Ravintola Järvi ja Järviterassi – täällä hyvä ruoka ja kansallismaisema täydentävät toisiaan

Salissa vietetään niin häät kuin muutkin tärkeät perhejuhlat tai yrityksesi virkistyspäivän herkkuillallinen.

Ravintola Järvi kasvaa tarpeen mukaan 30 asiakaspaikasta jopa 120 asiakaspaikkaan. Kun Petäys-salin tilat yhdistetään Ravintola Järveen, saadaan tilaa 200 ruokailijalle. Myyntipalvelumme auttaa juhla- ja kokousjärjestelyissä!

Järviterassi on kesän kohokohtia. Hyvää ruokaa, mahtavat maisemat ja parasta seuraa. Tilaa 50 nautiskelijalle.

Poikkeukset aukioloajoissa saattavat olla mahdollisia – suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon numerosta p. 03-673 301


Petäyssali- tyylikäs ruokajuhlien areena

Oivallinen tila yksityisille juhlille ja kokousillallisille. Tilaa jopa 100 ruokailijalle. Oma sisäänkäynti ja wc-tilat rauhoittavat salin vieraillesi. Yhdistettynä Ravintola Järveen Petäyssali tarjoaa tilat viihtyisään ruokailuun 200 vieraalle. Petäyssalin yhteydessä myös upea 50-paikkainen maisematerassi.

Pöytävaraukset

[email protected] tai 03 673 301