Ravintola Järvi ja Järviterassi

Ravintola Järvi – Tiloja jokaiseen makuun

Aukioloajat

Vastaanotto ja aulabaari avoinna viikolla 49
pe-la klo 9-22, su klo 9-12               

Ravintola Järvi  on avoinna

pe-la klo 14-21

Keittiö sulkeutuu tuntia aikaisemmin.

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä puh. 03- 673 301. Ravintola-asiakkaillemme tarjoamme ilmaisen kahden tunnin paikoituksen (parkkikiekkoa käytettäessä).

Päivitämme aukioloaikojamme varaustilanteen ja rajoitusten mukaan. Seuraa varaustilannettamme nettivaraamossamme.

Koronapassi tarkistetaan THL:n hyväksymällä lukijasovelluksella. Sovelluksesta vastaa THL ja se ei kerää eikä tallenna tietoja. Koronapassi käy sekä mobiiliversiona että paperisena tulosteena.

Haluamme näin varmistaa asiakkaidemme turvallisen ravintolakokemuksen ja henkilökuntamme työympäristön sekä taata elinkeinon jatkuvuuden ja pikkujoulujen vieton mahdollisuuden.

Kiitämme yhteistyöstä & lämpimästi tervetuloa ravintoloihimme!

Ryhmät ja varaukset (arkisin) Myyntipalvelu: 03-673 310 tai [email protected]

 

 

 

 

Petäys Resortin ravintolatilat sopivat yritysjuhlien näyttämöksi, perhejuhlien pitopaikaksi, herkutteluhetkien tyyssijaksi ja rennon vapaa-ajan viettoon. Voit varata ravintolatilat myös kokonaan omaan käyttöösi. Eri tiloja yhdistelemällä syntyy juuri sinun tilaisuuteesi sopiva, toimiva kokonaisuus.


Aulabaari Käpy – viihtyisä seurusteluravintola

Käpy on mainio paikka kokoontumiselle. Sen rennossa ilmapiirissä on mukava odotella kokouspäivän iltaohjelman alkua tai illallisseuran saapumista. Toki pehmeillä sohvilla viihtyy hyvässä seurassa vaikka koko illan. Kävystä on vain muutama askel pelinurkkaukseen, biljardin pariin tai illalliselle Järvi-ravintolaan.


Ravintola Järvi ja Järviterassi – täällä hyvä ruoka ja kansallismaisema täydentävät toisiaan

Salissa vietetään niin häät kuin muutkin tärkeät perhejuhlat tai yrityksesi virkistyspäivän herkkuillallinen.

Ravintola Järvi kasvaa tarpeen mukaan 30 asiakaspaikasta jopa 120 asiakaspaikkaan. Kun Petäys-salin tilat yhdistetään Ravintola Järveen, saadaan tilaa 200 ruokailijalle. Myyntipalvelumme auttaa juhla- ja kokousjärjestelyissä!

Järviterassi on kesän kohokohtia. Hyvää ruokaa, mahtavat maisemat ja parasta seuraa. Tilaa 50 nautiskelijalle.

Poikkeukset aukioloajoissa saattavat olla mahdollisia – suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon numerosta p. 03-673 301


Petäyssali- tyylikäs ruokajuhlien areena

Oivallinen tila yksityisille juhlille ja kokousillallisille. Tilaa jopa 100 ruokailijalle. Oma sisäänkäynti ja wc-tilat rauhoittavat salin vieraillesi. Yhdistettynä Ravintola Järveen Petäyssali tarjoaa tilat viihtyisään ruokailuun 200 vieraalle. Petäyssalin yhteydessä myös upea 50-paikkainen maisematerassi.

Pöytävaraukset

[email protected] tai 03 673 301